Mijn diensten 

Ik heb ervaring in verbouw- en interieurwerk voor woningbouw bedrijven en particulieren. Wilt u, als particulier of bedrijf gebruik maken van mijn diensten? Neem dan vrijblijvend contact op. Ik sta dicht bij de klant en u heeft te maken met 1 aanspreekpunt. Ik bied een totaal oplossing zonder open eind. 
U kunt in een afspraak de uitvoering en voorwaarden regelen.

Edwards Klussenbedrijf kenmerkt zich door vakmanschap, betrouwbaarheid, flexibiliteit, duidelijkheid en professionaliteit. Gemak en vakmanschap onder handbereik. Een nieuwe badkamer, een nieuwe vloer leggen, onderhoudswerkzaamheden …. één telefoontje en u hoeft het niet meer zelf te doen of verder te zoeken. Of u nu voor een verbouwing staat of een leertje in uw kraan wilt laten vervangen. Aan Edwards Klussenbedrijf kunt u elke klus groot of klein met een gerust hart toevertrouwen.

Prijsbeleid

Afhankelijk van de omvang en complexiteit van de klus en van uw wensen, kunt u met Edwards Klussenbedrijf een prijs per uur of een begroting of vaste prijs afspreken. Bij klussen die langer dan 1 week duren kan Edwards Klussenbedrijf geheel gratis en vrijblijvend eerst de omstandig- en werkzaamheden inventariseren.

Vaste kosten

Ik werk voornamelijk op uurbasis Ik reken minimaal 1 uur voor kleine klussen. Overige werkzaamheden: € 37,50 per uur inclusief 21 % BTW. Eenmaal ter plaatse kan het aantal uren nauwkeuriger worden geschat.

Als dekking voor onberekende uren geld een minimum van 50 euro excl. BTW per uur. Derhalve adviseer ik u kleinere klussen te verzamelen.

Reiskosten

Indien niet anders met Edwards Klussenbedrijf vooraf overeengekomen, word na 30km 0.25 euro excl. BTW per km in rekening gebracht.

Parkeerkosten

Parkeerbonnen worden in rekening gebracht aan de klant.

Betaling

Indien u met Edwards Klussenbedrijf een begroting of vaste prijs overeenkomt, dient u op voorhand minimaal 25% van totale offerte te voldoen.
Pas na ontvangst hiervan zal ik de aanvangsdatum inplannen. Materialen dienen altijd 100% op voorhand te worden betaald. Bij oplevering dient u contant of middels een eenmalige bankgiro overboeking te betalen. 
Indien de werkzaamheden langer duren dan een week, dient u steeds aan het eind van iedere week een evenredig deel contant of per bankgiro over te boeken. 
Het factuurbedrag dient binnen 8 dagen te worden overgemaakt naar het op de factuur vermelde rekeningnummer.

Garantie en waarborgregeling

Edwards Klussenbedrijf hanteert de algemene voorwaarden die telefonisch of via de website verkrijgbaar zijn. De garantiebepalingen zijn uitsluitend van toepassing wanneer u de factuur tezamen met de algemene voorwaarden, op juistheid en volledigheid heeft gecontroleerd en ondertekend.

Edwards Klussenbedrijf komt, als het nodig is, eerst bij u langs om te kijken wat ik voor u kan doen, GRATIS EN VRIJBLIJVEND. In spoedgevallen zorgt Edwards Klussenbedrijf natuurlijk dat u direct wordt terug gebeld.
Edwards Klussenbedrijf wil graag telefonisch contact met u opnemen. 
Vermeld daarom uw naam, adres en telefoonnummer en een korte omschrijving van de klus.

Renovatie

Voor renovatiewerkzaamheden bent u bij Edwards Klussenbedrijf aan het juiste adres. Laat u vrijblijvend voorlichten, Edwards Klussenbedrijf kan u van dienst zijn.

Vloerafwerking

Een fraaie tegelvloer, laminaatvloer, Edwards Klussenbedrijf verzorgt het allemaal voor u.

Badkamers / wc

Edwards Klussenbedrijf renoveert en bouwt badkamers en wc volledig volgens u wensen en behoeften.

De service loopt uiteen van het alleen aanbrengen/ vervangen van tegelwerk, tot de volledige montage en installatie van uw badkamer. Edwards Klussenbedrijf helpt u bij het ontwerpen en indelen. Edwards Klussenbedrijf geeft graag advies over materialen en trends, en levert desgewenst ook de tegels en het sanitair. Bij het bouwen en betegelen van uw badkamer gebruikt Edwards Klussenbedrijf uitsluitend de beste materialen. Vandaar dat Edwards Klussenbedrijf 1 jaar volledige garantie geeft op het resultaat. Maar ook na deze periode kunt u rekenen op een snelle en vakkundige dienstverlening. Edwards Klussenbedrijf levert alles schoon op en neemt het afval mee, zodat u daar geen omkijken naar heeft. 

Kortom, alles om het u zo makkelijk mogelijk te maken.